Biografie:


Wij hebben in 1979 een relatie gekregen en zijn 30 december 1981 getrouwd. In juni 1982 werd onze dochter, Noortje, geboren. Een jaar later, 1983, werd onze zoon Frits, geboren.
Ze werden geboren in Voorst waar ze de eerste jaren zijn opgegroeid. In deze periode vond ik, Ap, werk bij ter Hoeven verfgroothandel waar ik alles bij elkaar 15 jaar gewerkt heb. In die periode heb ik een uitstapje gemaakt naar internationaal transport als chauffeur.
Hanneke was de eerste jaren vooral huisvrouw en moeder. Vanaf het moment dat de leeftijd van de kinderen dat toeliet is zij gaan werken. Ze heeft gewerkt als kassamedewerker bij een supermarkt en bij 3 verschillende tankstations. Bij het eerste tankstation in dagdienst en vervolgens bij 2 in nachtdiensten.
Eind jaren 90 kwamen we in aanraking met Jeugdhulpverlening. Wij hadden ons aangemeld als gastgezin voor jongeren van de Hoenderloo-Groep.
Ons werd de vraag gesteld of we ook crisis opvang wilden gaan doen omdat daar behoefte aan was binnen de Hoenderloo-Groep.
Vanuit het gastgezin zijn en crisisopvang verzorgen voor de Hoenderloo-Groep hebben we gesolliciteerd naar de functie van Gezinsgroepouders. Op 1 maart 2000 zijn we daar begonnen in deze functie en hebben daar met veel plezier tot maart 2015 met de aan ons toevertrouwde jongeren in de behandelsetting gewoond.

Onze dochter, Noortje, is geboren op 7 juni 1982. Zij heeft een dochter, Maud. Zij woont in Hoenderloo. Zij woont samen met haar vriend.

Onze zoon, Frits, is geboren op 9 november 1983 en woont in 't Harde

Sinds 1 februari 2020 wonen we weer in Hoenderloo. We hebben 4 honden, 4 katten, 1 konijn.
De dieren zijn voor ons van veel betekenis bij de opvoeding en behandeling van kinderen/jongeren.

Deel deze pagina